Persoonlijke coaching

Hoe kan ik u helpen?

Wat is persoonlijke coaching?

Met persoonlijke coaching wil ik klanten helpen bij het aanleren van vaardigheden, nieuw gedrag en/ of een nieuw attitude die nodig is om zo lang mogelijk veilig zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Ook voor mensen met een chronische aandoening die samen met een coach aan hun zelfredzaamheid willen werken is coaching heel geschikt. Samen kunnen we voor jou gezondheidswinst bewerkstelligen, beter leren omgaan met belemmeringen, of kijken naar aanpassingen die nodig zijn om het leven gemakkelijker te maken.

Waarom persoonlijke coaching op zelfredzaamheid

Juist in deze tijd, waarin het krijgen van zorg schaars aan het worden is en hulp vragen bij familie en vrienden soms moeilijk lijkt, omdat zij het ook druk hebben, vind ik het belangrijk en leuk om jou te helpen stappen te zetten, zodat je alles zelf kan blijven doen. Zelfredzaamheid is gericht op het zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis kunnen blijven wonen. Normaal komt de wijkverpleegkundige pas bij jou thuis op bezoek als jij zorg nodig hebt. Met deze coaching wil ik als wijkverpleegkundige juist inzetten op preventie.

Met preventie bedoel ik alles wat zich richt op het aanleren van vaardigheden, nieuw gedrag en/ of een nieuwe attitude die nodig zijn voor het behalen van jouw gezondheidswinst en/ of zelfredzaamheidswinst.

Wat heb je eraan?

Ten eerste levert de coaching jou gezondheidswinst/ zelfredzaamheidswinst op. Maar je krijgt er eigenlijk nog meer voor terug, namelijk

De coaching is er voor alle verpleegkundige gebieden, zoals: diabetes, COPD, dementie, hartzorg, immobiliteit, stomazorg, katheterzorg, zelfstandig ogendruppelen, etc.

Heb je interesse of zie je jouw onderwerp hierboven niet bij staan en wil je toch met persoonlijke coaching? Neem contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Je kan me als volgt bereiken

Whatsapp

06 3624 7658

E-mail

info@digitalewijkverpleegkundige.nl

Facebook

De Digitale Wijkverpleegkundige

Hoe kan ik je helpen?