Over mij

Wie ben ik en waar kan ik jou mee helpen

Maak kennis met uw wijkverpleegkundige

Zodra u op zorg aangewezen bent, gaat er vaak een nieuwe wereld voor u open. Vele regels, vele keuzes maar ook vele mogelijkheden. Het kan allemaal wat overweldigend zijn en het is fijn als u kunt terugvallen op iemand die u wegwijs kan maken in de wereld van zorgverlening.

Ik kan u helpen. Als zelfstandig wijkverpleegkundige en ervaren project-kwaliteitsverpleegkundige weet ik de wegen in zorglandschap op het gebied van indicatiestelling, coördinatie van zorg en kwaliteitsprojecten te bewandelen en ik kan u bijstaan.

Wie ik ben?

Mijn naam is Vivienne van der Zander. Als HBO verpleegkundige heb ik de kennis in huis om u te ondersteunen bij uw hulpvraag. Dit betekend dat wij samen zullen gaan kijken naar de mogelijkheden om uw zelfredzaamheid te vergroten, zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Er zijn namelijk een tal van mogelijkheden, hulpmiddelen en technologische oplossingen die kunnen bijdragen aan uw zelfstandigheid, zodat u langer en veiliger in uw eigen omgeving kunt blijven. Het is mijn doel om u bij deze keuzes te helpen en waar nodig het voor u te regelen.

Ook voor organisaties

Vanaf April 2018 ben ik werkzaam als zelfstandig wijkverpleegkundige. Binnen mijn werk start ik bij de klant en het primaire zorgproces. Zo krijg ik helder waar ik het team en de organisatie bij kan ondersteunen. Met mijn achtergrond als wijkverpleegkundige, praktijkopleider en teamleider, heb ik verschillende kanten van de zorg gezien. Ik houd van innovatie en procesverbeteringen die ik samen met het team kan invoeren. Voor meer informatie kunnen we altijd een keer bellen, kop koffie drinken of krijgt u van mij mijn CV.

Je kan me als volgt bereiken

Whatsapp

06 3624 7658

E-mail

info@digitalewijkverpleegkundige.nl

Facebook

De Digitale Wijkverpleegkundige

Hoe kan ik je helpen?